Kreması için süt, şeker, un, yumurta sarısı, badem tozu ve margarini karıştırarak ateşte pişirin. Mikserle 10 dakika çırpın. Limon kabuğunu ekleyerek karıştırın. Pasta kekinin alt kısmını yuvarlak bir kaseye koyun. Hazırladığınız kremanı tamamını kekin üzerine dökün. Buzdolabında bir gece beklettikten sonra servis tabağına çevirin. 1 su bardağı tahin ve pekmezi karıştırıp üzerine dökerek servis yapın.
MALZEMELER
* 1 adet hazır pasta keki
* 1 kilo süt
* 2 kaşık badem tozu
* 100 gram margarin
* 4 çorba kaşığı un
* 1 su bardağı tozşeker
* 1 yumurta sarısı
* 1 limon suyu ve kabuğunun rendesi
* 1 su bardağı pekmez
* 1 su bardağı tahin
* 1 su bardağı şeker
Yayın tarihi: 12 Şubat 2008, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/02/12/gny/haber,7F3CEA088C46435188C389019AD07B41.html
Tüm hakları saklıdır.