kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

Otomobil koltuğunda anti-alerjik kumaş
TOYOTA,
anti-alerjik araç koltuğu kumaşı geliştirdiğini duyurdu. Toyota- Sa'dan yapılan açıklamada, Toyota'nın geçen ay yaptırdığı araştırma sonuçlarına göre dünyada bir ilk olan anti-alerjik kumaşın mikro organizmalar ve benzeri alerjenlerin araç içinde aktif hale gelmesini engellediği kaydedildi. Japonya'da yakın gelecekte tanıtımı yapılacak olan yeni araç modellerinde, bu kumaşın kullanılmaya başlanacağı bildirildi.

Avea 14 aboneye tek taş takacak
AVEA'NIN
14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel düzenlediği kampanya kapsamında 14 abone, Atasay tek taş pırlanta kazanacak. Avea'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 1-14 Şubat 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin wap.avea.com.tr internet sitesine girerek, sayfalardaki pırlantalara tıklamaları yeterli olacak ve en çok pırlantaya tıklayan aboneler, 14 tek taştan birini kazanma şansı yakalayacak.

Çarmıklı, halkla ilişkiler şirketi kurdu
BİR
dönem Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcılığı yapan Sibel Çarmıklı Kuzguncuk Halkla İlişkiler şirketini kurdu. Şirket, basın ilişkileri, etkinlik ve saha projeleri, grafik uygulama ve baskı işleri, doğrudan postalama ve promosyon olmak üzere 4 temel alanda yüksek kaliteli ve etkin hizmetler sunmayı hedefliyor. Sibel Çarmıklı, "Biz müşterilerimize hizmet sunarken onlar için en iyi alternatifleri araştıracağız ve yüklerini hafifleteceğiz"diye konuştu.
Haberin fotoğrafları