Tereyağını, yumurta sarısı ve pudra şekerini iyice karıştırın. İçine kabartma tozu ve unu ilave edip, iyice yoğurun. Hamuru ceviz büyüklüğünde parçalara bölüp elle açın ve lor ile pudra şekerini karıştırın. Bu malzemeden bir tatlı kaşığı alarak hamurun ortasına koyun ve ardından pişirin. Yağlanmış tepsiye dizin. 170 derece ısıtılmış fırında pembe renge gelinceye kadar pişirin.
MALZEMELER
* 250 gram tereyağı (oda sıcaklığında)
* 1 yumurta sarısı
* 1 kabartma tozu
* Sprey yağ
* 3 çorba kaşığı pudra şekeri
* Aldığı kadar un
İçi için:
* 250 gram tuzsuz lor
* Pudra şekeri
Yayın tarihi: 3 Şubat 2008, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/02/03/gny/haber,7BD4151CE250488385C427ABAC289BCB.html
Tüm hakları saklıdır.