kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Tahinli ekmek salatası

Bayat ekmekleri ufalayıp, bir kaba alın. Tahin, limon suyu, kimyon, kırmızı biber, ceviz içi ve suyu karıştırın. Hazırladığınız karışımı ekmeklerin üzerine döküp, zeytinyağı gezdirin. Arzuya göre süsleyerek servis yapın.

MALZEMELER 4 kişilik

*
1 su bardağı bayat ekmek

* 1 çay bardağı tahin

* 1 limonun suyu

* 4 diş sarmısak (ezilmiş)

* Tuz, karabiber, kimyon

* 1 kahve fincanı ceviz içi

* 1 çay bardağı su

* 2 yemek kaşığı zeytinyağı