kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
NAZLI ILICAK

İyi ki de yok

Tempo dergisi, Sarkozy/Bruni çiftinin sarmaş dolaş bir fotoğrafını basmış ve sormuş "Bizde neden yok?" Dergide, Bruni hakkındaki teferruatı okuyunca, "İyi ki de yok" demekten kendimi alamadım. Bir kere eski resimleri... aman Allah'ım!!!
Ve çapkınlıkları... Bruni, ülkesinde erkek avcısı olarak tanınıyor. Rock sanatçısı Mick Jagger, İsrail asıllı Fransız avukat Arno Klarsfeld, film sanatçısı Vincent Perez, yönetmen Charles Berling, ABD'li zengin Donald Trump gibi bir dizi şöhretle ilişkiden sonra, oğlunun babası filozof Raphael Enthoven ile tanışıyor. Enthoven evli ama, bu elbette Bruni için bir engel değil. Raphael, karısını terk edip, Bruni ile yaşamaya başlıyor. Karısı, gene ünlü bir Fransız filozofu Henry Levy'nin kızı Justine. Boşanınca kıyamet kopuyor. Edebiyatçı Justine Levy, bu ihaneti anlatan bir roman yazıyor. Romanda, Bruni, "terminatör" lâkabıyla anılıyor.
Medyada erkeklerin yönetimde egemen olduğu ne kadar da belli. "Neden bizim cumhurbaşkanımız, yuva yıkan, erkek avcısı, terminatör lakaplı bir kadınla kendisini teşhir etmiyor?" diye ancak bir erkek sorabilir.