kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Tahinli ıspanaklı börek

Soğan, zeytinyağı, ıspanak, tuz ve karabiberi karıştırarak iç hazırlayın. 1 su bardağı tahini sütle çırpın. Yufkaları 4 eşit parçaya kesin, üzerine sos sürün. Hazırladığınız içten koyarak sigara böreği gibi sarın. Tepsiye dizin, üzerine sos sürerek orta ısılı fırında pişirin.

MALZEMELER 8 kişilik
* 6 adet yufka

* 2 su bardağı ıspanak (püre)

* 2 adet soğan

* Tuz, karabiber

* 1 kahve fincanı zeytinyağı

Sos:
*
1 su bardağı tahin

* 1 su bardağı süt