Soğan, zeytinyağı, ıspanak, tuz ve karabiberi karıştırarak iç hazırlayın. 1 su bardağı tahini sütle çırpın. Yufkaları 4 eşit parçaya kesin, üzerine sos sürün. Hazırladığınız içten koyarak sigara böreği gibi sarın. Tepsiye dizin, üzerine sos sürerek orta ısılı fırında pişirin.
MALZEMELER 8 kişilik* 6 adet yufka
* 2 su bardağı ıspanak (püre)
* 2 adet soğan
* Tuz, karabiber
* 1 kahve fincanı zeytinyağı
Sos:
* 1 su bardağı tahin
* 1 su bardağı süt
Yayın tarihi: 8 Ocak 2008, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/01/08/gny/haber,55AC28F90D684095878DCF3A64A807EB.html
Tüm hakları saklıdır.