Kabakları temizleyip, uzunlamasına kesin, içini bir kaşık yardımıyla ovun. Çıkan içleri ince ince kıyın. Maydanoz, nane, kereviz sapı, kaşar peyniri, havuç rendesi, tuz, karabiber, muskat, yağ ve kabak içlerini karıştırın; kabaklara doldurun. Fırın kabına dizin, üzerine süt döküp sıcak fırında 30 dakika pişirin.
MALZEMELER 6 kişilik
* 4 adet kabak
* 1 bardak süt
* 1/2 demet maydanoz
* 1/2 demet taze nane
* 1 sap kereviz
* 1 adet havuç rendesi
* 1 kahve fincanı kaşar peyniri
* Tuz
* Karabiber
* 1 tutam muskat
Yayın tarihi: 7 Ocak 2008, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/01/07/gny/tuter.html
Tüm hakları saklıdır.