Ispanakları yıkayın, küçük küçük doğrayın. Sütü tencereye alın, irmik koyarak kaynatın. Yağ ve ıspanakları koyun, kısık ateşte 15 dakika pişirin. Yumurtaların birinin sarısını ayırın; tuz, karabiber ve ıspanak soğuyunca yumurtalar, tuz ve karabiberi karıştırın. Yağlanmış fırın tepsisine koyun. Üzerine ayrılan yumurta sarısını beşamel sosla karıştırıp, ıspanağın üzerine yayın. Kaşar peyniri rendesini serpip, ısıtılmış fırında peynir eriyene kadar pişirin.
MALZEMELER 4 kişilik
* 500 gr. ıspanak
* 2 su bardağı süt
* 1 çorba kaşığı irmik
* 3 yumurta
* 1 komposto kasesi beşamel sos
* Tuz
* Karabiber
* 3 çorba kaşığı kaşar peyniri rendesi
Yayın tarihi: 7 Ocak 2008, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/01/07/gny/haber,EDDB431F61AC4288AD700EEE90B403B0.html
Tüm hakları saklıdır.