Ekmekleri tahine bulayıp kızartın, süzün. Kızarmış ekmek, zeytin, peynir, domates, soğan, maydanoz, nane, yeşil biber, tuz, kırmızı biber, zeytinyağı ile karıştırarak servis yapın.
MALZEMELER 2 kişilik
* 1 pide ekmek (küp doğranmış)
* 1 su bardağı zeytin (çekirdekleri çıkarılmış, doğranmış)
* 100 gr. tulum peyniri
* 2 domates (küçük doğranmış)
* 1 soğan (küçük doğranmış)
* 1/2 demet maydanoz (ince kıyılmış)
* 1/2 demet nane (ince kıyılmış)
* Tuz
* Kırmızıbiber
* 1 çay bardağı zeytinyağı
* Yeşil biber
* 1 su bardağı tahin
Yayın tarihi: 7 Ocak 2008, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/01/07/gny/haber,0D099DB2247F496DA9447F5B007B2229.html
Tüm hakları saklıdır.