Emre Canulut (Kokosh)..
"Bir dönem çok fazla sayıda underground kulüp vardı. Bugün bunları artık bünyemiz kaldırmıyor. Zaten bütün gün teknoloji ile iç içeyiz. Eğlenmeye gidince de uzak kalmak istiyoruz, bu noktada da belki alaturka olan hoşumuza gidiyor. İçkilerde bile böyle. Şarap hâlâ çok tüketiliyor ama viskinin yerini rakı ve votka martini aldı. Biz Kokosh'ta haftanın üç günü canlı müzik, dört günü de fasılla yemek veriyoruz. Genelde 10-15 kişilik gruplar halinde geliyorlar. Oysa underground kulüplere iki-üç kişi gidilirdi. Hem kulüp ortamında
Yayın tarihi: 2 Aralık 2007, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/12/02/pz/haber,F7125D502B8C4116BCB92A1C9F22990C.html
Tüm hakları saklıdır.