Margarin ve şeker bir kapta mikserle çırpılır. Un hariç diğer malzemeler konur, 5 dakika daha mikserle çırpılır. Sonrasında un ilave edilir ve ele yapışmayacak bir hamur yapılır. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılır. Kare şekli verilip, aralıklarla tepsiye dizilir. 170 derece fırında pişirilir.
MALZEMELER 10 kişilik
* 3 yumurta
* 1 paket vanilya
* 1 çay kaşığı zencefil
* 250 gr. margarin (oda sıcaklığında)
* 1 su bardağı şeker
* 1 paket kabartma tozu
* 1 su bardağı dövülmüş fındık
* Aldığı kadar un
Yayın tarihi: 24 Kasım 2007, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/11/24/gny/haber,7BA12C59633F4C79A6E0F9BE9D7BE4FB.html
Tüm hakları saklıdır.