kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İç çamaşırında dantel, çantada nakışlı desenler çok moda

Spor bir oyundur
Adidas, 'Women 2007 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu' ile sporu eğlenceye dönüştürüyor. Spor Bir Oyundur' konsepti ile yola çıkan adidas, hazırladığı tasarımlarda sporun eğlenceli tarafını vurguluyor. Adilibria ve Fuse serilerinden oluşan koleksiyonda; tekstil ürünleri, ayakkabı ve aksesuarlar yer alıyor.

İç güzellik önemlidir
'İnsanın içi güzel olsun, dış güzellik geçicidir' sözünden yola çıkan T-box, içine önem verenler için 'DONatella' koleksiyonunu hazırladı. Bu koleksiyonda; g-stringler, klasik slipler ve seksi boxerlar yer alıyor. Koleksiyonda; daldan dala konanlar için Kelebek', çiçek çocuklar için 'Lale' ve iyi huylular için 'Melek' serileri mevcut.

Seçmesi çok zor
Converse çanta koleksiyonu, kış sezonunun moda renklerinden oluşuyor. Modayı yakından takip edenler için dore ve lame renklerde tasarlanan iki bölmeli Converse çantalar, bulutlu kış günlerini aydınlatmayı amaçlıyor. Nakışlı çiçek desenlerinden hoşlananlar için bordo ve bronz; taşlı modelleri beğenenler için siyah modeller bulunuyor.

Şıklık içeride başlar
İç çamaşırı markası Agent Provocateur'un yeni koleksiyonuna tül ve dantel hakim. Koleksiyondaki külotlu çoraplar, jartiyerler, korseler, kombinezonlar ve kimonolarda kullanılan kırmızı ve siyah renkler, cazibeyi temsil ediyor. Fırfırlı ve puantiyeli modeller ise kendisini şık ve seksi hissetmek isteyen kadınlara sesleniyor.
Haberin fotoğrafları