kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sadece oğlumun büyümesini görmek istiyorum

4 yaşındaki oğlu James, 'Melek Adam' sendromuna yakalanan Colin Farrell, People dergisine içini döktü. Ünlü aktör, "Tek istediğim şey; oğlumun büyümesini görebilmek" diye konuştu..
Colin Farrell, geçtiğimiz günlerde 4 yaşındaki oğlu James'in çaresiz hastalığına ilişkin ilk kez konuşmuştu. Farrell eski sevgilisi Kim Bordenave'dan olan 4 yaşındaki oğlunun serebral parsi olarak bilinen gelişim bozukluğunun nadir bir türüne yakalandığını söylemişti.

ANNESİ DESTEK VERDİ
"James dört yaşında ve ilk adımlarını daha 6 hafta önce atmaya başladı. Ama bunun acıklı bir öykü olarak algılanmasını istemiyorum. Çünkü öyle değil" diyen ünlü aktör, oğlu yürümeye başladığından beri; mutluluktan her gün ağladığını dile getirdi. James'in doğduğundan beri hastalığıyla cesurca başa çıktığını belirten Farrell, "Hayatımdaki tek önceliğim oğlum" dedi. Baba olmanın hayattaki en kutsal şey olduğunu belirten Farrell, James'in annesi Kim Bordenave'in de kendisine çok destek olduğunu söyledi. Melek Adam sendromu olarak bilinen bu hastalık; hareket ve kas kontrolü kaybına sebep oluyor.
Haberin fotoğrafları