Fırın tepsisine kağıt kek kalıplarını yerleştirin. Tereyağı, şeker ve balı küçük bir tencerede şeker eriyene kadar sürekli karıştırarak ısıtın. Kaynama noktasına gelince ateşten alın. Büyük bir kapta mısır gevrekleri ile ballı karışımı yavaşça karıştırın. Karışımı kağıt kek kalıplarına paylaştırıp, önceden ısıtılmış 160 derece fırında 10 dakika fırınlayın. Soğuk servis yapın.
MALZEMELER 6 kişilik* 100 gr. tereyağı
* 5 çorba kaşığı pudra şekeri
* 1 çorba kaşığı bal
* 4 su bardağı mısır gevreği
Yayın tarihi: 8 Eylül 2007, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/09/08/gny/haber,909E453E911D48829497E3849C2674AE.html
Tüm hakları saklıdır.