Şokella, damla çikolata ve fındıkları karıştırın. Milföyleri ikiye kesin. Her bir parçanın üzerine hazırladığınız harcı paylaştırın. Muska şeklinde katlayın, kenarları açık kalacak şekilde sadece iki sivri ucunu birbirine yapıştırın. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, yağlanmış fırın tepsisine dizin, önceden ısıtılmış 190 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik* 1 çay bardağı şokella (oda sıcaklığında)
* 1 çay bardağı damla çikolata
* 1 çay bardağı fındık (iri kırılmış)
* 1 paket milföy (5'lik paket)
* 1 adet yumurtanın sarısı (hafif çırpılmış)
Yayın tarihi: 17 Ağustos 2007, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/08/17/gny/haber,77C9EB6E66494B2A9B00459A04DB5E66.html
Tüm hakları saklıdır.