kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Çikolatalı muska

Şokella, damla çikolata ve fındıkları karıştırın. Milföyleri ikiye kesin. Her bir parçanın üzerine hazırladığınız harcı paylaştırın. Muska şeklinde katlayın, kenarları açık kalacak şekilde sadece iki sivri ucunu birbirine yapıştırın. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, yağlanmış fırın tepsisine dizin, önceden ısıtılmış 190 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

MALZEMELER 4 kişilik
* 1 çay bardağı şokella (oda sıcaklığında)

* 1 çay bardağı damla çikolata

* 1 çay bardağı fındık (iri kırılmış)

* 1 paket milföy (5'lik paket)

* 1 adet yumurtanın sarısı (hafif çırpılmış)