kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İş bulduğu gün küçük oğlunu kazada yitirdi

İsmet ACAR MERKEZ
Bisikletiyle kamyonetin altında kalan 5 yaşındaki Sefa'nın ölümü ailesini yasa boğdu. Üç yıl önce boşanan annenin ilk kez işe gittiği, oğlunu kızlarına emanet ettiği ortaya çıktı..
Bursa'nın Osmangazi ilçesi Koğukçınar mahallesinde önceki gün bisikletiyle gezerken kamyonetin altında kalan 5 yaşındaki Sefa hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre üç yıl önce anlaşamadığı eşinden boşanan 35 yaşındaki Fatma Boz, bir kuruluşun çay ocağında iş buldu. Büyük sevinç yaşayan anne Fatma Boz, 5 yaşındaki oğlu Sefa'yı kızları Selma (13) ve Esra'ya (12) emanet ederken, komşularından da çocuklarına göz kulak olmalarını istedi.

Teselli edilemedi
Annesinin işe gitmesinden sonra bisikletiyle dolaşmaya çıkan Sefa, aşırı hızla seyrettiği öne sürülen İzzet A.'nın kullandığı kamyonetin altında kalıp feci şekilde can verdi. Acı haberi duyan anne ve kızları olay yerine koşarken, yaşananlar yürekleri burktu. Anne, oğlunun cansız bedenini görünce kendini yere attı. Kızları Selma ile Esra bir yanda kardeşlerinin ölümüne ağlarken, diğer yandan da bayılan annelerine gözyaşı döktü. Evlat acısı yaşayan anneyi teselli etmek mümkün olmadı. Sürücü İzzet A. gözaltına alındı.
Haberin fotoğrafları