'Yurdumun Otları' Konyalı mönüsünde
Konyalı Kanyon, birinci yılında 'Yaza merhaba' derken, gün yüzüne çıkmamış pek çok lezzeti 'Yurdumun Otları' mönüsü ile sunuyor. Türkiye'nin çeşitli kültür ve bölgelerinin esintilerini taşıyan 'Yurdumun Otları' mönüsü, yurdumuzda yetişen ot ve sebzelerle yapılan geleneksel yemeklerimizi tatmak isteyenleri bekliyor. Bugüne kadar lezzeti denenmemiş hatta belki adı bile duyulmamış 'Sirken Otlu Piruhi', 'Kabalak Yaprağında Sardalya Izgarası', 'Hodan Galduruk Kavurması' gibi sıcak başlangıçlar da hoş bir lezzet sunuyor. 'Ispanak Borani', 'Etli Ebegümeci'nin de aralarında bulunduğu ana yemekler, tercih edilebilecek hafif ve lezzetli yiyecekler arasında sayılıyor. Bilgi için: 0212 353 04 50
Yayın tarihi: 2 Ağustos 2007, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/08/02//haber,99A76B9618684B419B475E15D18E3109.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2007, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.