Serdar Özkan nefis futboluyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı.
Beşiktaş'ın Serdarlar'ı
Beşiktaş'ın ilk resmi maçında genç oyuncular Serdar Özkan ve Serdar Kurtuluş futbollarıyla mest etti. Adlarının anlamı gibi takımın komutanları oldular..
![](https://arsiv.sabah.com.tr/i2/sp.gif)
Beşiktaş'ın bu sezonki ilk resmi maçına, genç futbolcular Serdar Özkan ve Serdar Kurtuluş damgalarını vurdular. Cisse, Tello, Mehmet Yozgatlı, Rüştü gibi isimleri alarak kadrosunu güçlendirme yoluna giden siyah-beyazlılarda, geçtiğimiz sezon takımda bulunan 'iki Serdar' bu yıldızları geride bıraktı. Maç içinde sağ kanatta ve orta sahada sürekli yer değiştirerek oynayan Serdar Özkan, hareketliliği ve mücadeleci futboluyla dikkat çekerken, Beşiktaş'ın hücumda en etkili olan ismiydi. Savunmasına da yardımcı olan genç futbolcu, performansıyla büyük alkış topladı. Serdar geçen yıl Samsunspor'a kiralanmıştı.
SAĞLAM'LA YERİNİ BULDU
Geçtiğimiz sezon Tigana'nın ön libero oynattığı, bu sezon ise Sağlam'ın defansın sağına çektiği Serdar Kurtuluş da adeta 'Yerimi buldum' dedi. Bu mevkiiden nefis bindirmeler yapan siyah-beyazlı oyuncu, kazandığı 9 topla, takımının en çok top çalan futbolcusu oldu. İki Serdar da bu sezon onbirin vazgeçilmez ismi olacaklarını gösterdiler.
![](https://arsiv.sabah.com.tr/i2/sp.gif)
Yayın tarihi: 2 Ağustos 2007, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/08/02//haber,3EA7E4BC5B9B469699202FE081E83FA0.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2007, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.