Türkler çok kazandırıyor
Cır food'un dünyada açılması muhtemel restoranlarla ilgili, her yıl bir Ar-Ge çalışmasıyla yol haritası oluşturduklarını anlatan Contin, bu çalışmalarda Türkiye'nin her zaman potansiyel pazar olarak karşılarına çıktığını anlattı. Contin şöyle konuştu: "Bugün İtalya'daki pek çok restoranda bile bizim tariflerimiz kullanılmıyor. Türk insanının orijinal lezzetlere verdiği önem bizi Türkiye'ye getirdi."
Yayın tarihi: 24 Nisan 2007, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/04/24//haber,2FEBAB65684145EB85F8052EA1513BFE.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2007, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.