Yumurta ile şekeri köpük köpük olana dek çırpın. Üzerine unu eleyerek ilave edin. Kabartma tozu, limon suyu, limon kabuğu rendesi ve sıvıyağı ekleyin. Çırpma teliyle hamuru karıştırın. Bu arada yuvarlak bir tepsiyi yağlayın. Hafifçe şeker serpiştirin ve hamuru boşaltın. Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında pandispanyayı pişirin. Fırından aldıktan sonra soğutun ve iki eşit parçaya bölün. Krem şantinin bir miktarını alttaki parçanın üzerine sürün ve diğer parçayı üzerine yerleştirin. Kalan krem şantiyi yanlarına ve üzerine sürün. Meyvelerle süsleyin. Tart jölesini hazırlayıp, meyvelerin üzerine boşaltın. Buzdolabında birkaç saat bekletip servis yapın.
Pandispanya için:* 6 adet yumurta
* 6 kahve fincanı un
* 6 kahve fincanı şeker n1/2 limon suyu
* 1 limon kabuğu rendesi
* 1 çay kaşığı kabartma tozu
* 2 çorba kaşığı sıvıyağ Süslemek için:
* 2 paket krem şanti
* 2 çay bardağı süt
* Kivi, muz, portakal şekerlemesi
* 1 paket tart jölesi
Yayın tarihi: 14 Nisan 2007, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/04/14/gny/haber,2210F6DDC348480D8E907AA6D0E8C615.html
Tüm hakları saklıdır.