Yumurta, yoğurt, şeker, portakal rendesini çırpın. Bu karışıma un ve kabartma tozu ekleyin. Orta dereceli fırında kızarana kadar pişirin. Soğumaya bırakın. Soğumuş kekin üzerine sıcak şerbet döküp, üzerini kapatın. Hindistancevizi veya kaymakla süsleyerek servis yapın.
Malzemeler * 3 yumurta
* 4 çorba kaşığı yoğurt
* 9 çorba kaşığı tozşeker
* 9 çorba kaşığı un
* 1 portakal kabuğu rendesi
* 1 paket vanilya
Şerbeti:
* 5 bardak tozşeker
* 5 bardak su
Yayın tarihi: 12 Nisan 2007, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/04/12/gny/haber,E505C27841E94712A6E2AB5E3E907940.html
Tüm hakları saklıdır.