kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Hertha dünyası
YAŞAR YALÇIN
Galatasaray camiasının gönlünde Hertha'dan kovulan teknik direktör Falko Götz yatıyor. Bir diğer gözde ise Alman ekibinin yıldızı Yıldıray..
Sözleşme uzatılmasına rağmen alınan başarısız sonuçlardan sonra Erik Gerets ile yol ayrımına gelen Galatasaray'da yönetim, teknik direktör arayışlarına başladı bile. Sarıkırmızılı ekibin eski hocaları Lucescu ve Souness'ın bulunduğu listeye yeni bir isim daha eklendi. Bu kişi Galatasaray'ın eski bir futbolcusu olan Falko Götz... Galatasaray'daki futbolculuğu sırasında, şu anki başkan yardımcısı Adnan Polat ile beraber çalışan Alman teknik direktör, camianın önde gelenleri tarafından, "İşte tam aradığımız adam" şeklinde yorumlanıyor. Falko Götz, Hertha Berlin'deki görevinden alındı ve şu anda hiçbir takımı çalıştırmıyor.

GÖKHAN GÖNÜL GELİYOR!
Sarı-kırmızılı camiada rüyaları süsleyen diğer kişi ise bir futbolcu. O da halen Götz'ün ayrıldığı Hertha Berlin'de forma giyen milli futbolcumuz Yıldıray Baştürk. Galatasaray camiasının önde gelenleri, Götz'ün alınması durumunda, Yıldıray'ı da gelmesi için ikna edeceğine ve böylece '10 numara sorununun' biteceğine inanıyorlar. Öte yandan Galatasaray'ın, LİG A'nın lideri OFTAŞ'ta forma giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Gökhan Gönül ile prensipte anlaştığı öğrenildi.