kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Günün içinden
Kerem'li Real tarih yazdı
ULEB Kupası'nı Litvanya ekibi Lietuvos Rytas'ı 87-75 yenen İspanyol Real Madrid kazandı. Real Madrid'te ilk sezonunu geçiren ve kariyerinde ilk kez bir Avrupa kupasında final oynayan Kerem Tunçeri de bu büyük başarıda pay sahibi oldu. Kerem sahada kaldığı 14.5 dakikayı 5 sayı 2 asistle geçirdi. ULEB Avrupa Ligi'nden sonra en önemli ikinci kupa olan ULEB'i ilk kez müzesine götüren Real Madrid'de oynayan tüm basketbolcular kariyerlerinde ilk kez bir Avrupa kupası kazandılar. Maçı izleyen Real Madrid Başkanı Ramon Calderon da ilk kupasını görmüş oldu.

Kayseri F.Bahçe'ye çattı
KAYSERİSPOR,
F.Bahçe'nin Kayseri'de aldığı beraberlik sonrası yaptığı açıklamalarla mazereti hakemlerde aradığını öne sürdü. Asbaşkan Şaban Miraboğlu, "F.Bahçe aldığı 1 puanı öpüp başına koysun. Biz son dakikada kaçırdığımız iki puanın üzüntüsünü yaşıyoruz. F.Bahçe, kendi lehine yapılan hakem hatalarını da dile getirmeli" dedi.

Babasının izinde
DÜNYA Kupası sonrası futbolu bırakan Fransız Zinedine Zidane'ın oğlu Enzo Alan Zidane Fernandez, ilk kupasını kazandı. Babası gibi orta sahada ileriye dönük oynayan 12 yaşındaki Enzo, Real Madrid'in Akdeniz Uluslararası Futbol Turnuvası finalinde Barcelona'yı 1-0 yendiği maçtan sonra ilk kupasını kaldırdı.

Ribery Arsenal'e gidiyor
İNGİLİZ basını, G.Saray'dan Marsilya'ya gidişi mahkemelik olan Franck Ribery'nin 13.5 milyon euro bonservis bedeliyle Arsenal'e transfer olacağını öne sürdü. Daily Mirror'daki habere göre Ribery, "Marsilya'da kalmam tamamen takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılmasına bağlı. Amacım, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak" dedi.

Şampiyonluk davası
İSTANBUL Barosu avukatları, 25-29 Mayıs tarihlerinde 28 takım ve 814 avukatın katılımıyla Portekiz'de yapılacak Avukatlararası Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlanıyor. Bir çok ünlü davaya bakan avukatlardan oluşan takım, TFF'nin Beylerbeyi Tesisleri'nde haftada üç gün çalışıyor.

Konya'da kavga çıktı
KONYASPOR bu hafta karşılaşağı Ankaraspor maçının hazırlıklarına gergin başladı. Dün yapılan idmandaki çift kale maçta Neca ile Erkan Sekman'ın birbirlerine bir kaç kez sert girmeleri sonucu kavga çıktı. İki futbolcunun da tekme ve yumruklarını kullandığı kavgayı arkadaşları ayırdı. Teknik direktör Nurullah Sağlam kavga sonrası iki futbolcuyu da soyunma odasına gönderdi.

Tenise destek olunmuyor
TENİS Federasyonu Başkanı Azmi Kumova, Türkiye'de tenise destek verilmediğini söyledi. Siyasi iradeden de gerekli desteği görmediklerini belirten Kumova, "Bu ülkede, devletin futbola harcadığı paranın binde biri tenise harcansaydı, bugün ülkenin dört bir tarafında tenis oynanıyor olurdu. Türkiye'de tenis bir yere geldiyse, bu federasyonun ve kulüplerin yaptığı çalışmalarla oluyor. 6 yıl önce ülke genelinde yılda 28 turnuva yapılırdı, bugün bu sayı 300'e yaklaştı" dedi.

Galatasaraylılar kurada
LOTTO'NUN ana sponsorluğunda düzenlenen Şirketlerarası Futbol Turnuvası'nın kura çekimi yapıldı. Polat Champions Bar'da düzenlenen kura çekimine Galatasaraylı futbolcular İliç, Tomas ve Ergün ile Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Turgay Şeren katıldı.
Haberin fotoğrafları