Kum midyeli spagetti'ye dikkat!
Bazen düşünüyorum da restorancıların işi gerçekten çok zor. Hele hele çok yoğun iş yapanlar, yemek müşterinin önüne gidene kadar ne badireler atlatıyorlar. Özellikle deniz ürünü, tavuk ve donmuş sebzelerden yemek yapanlar, çok titiz olmalı ve hassasiyet göstermelidir. Bunun örneğini geçtiğimiz yıl Paper Moon yaptı. Bir müşteri, kum midyeli spagetti'den zehirlenince bu yemek mönüden kaldırdı. Artık Paper Moon'da bu yemek yok. Bunu neden yazıyorum? Çünkü geçenlerde Nişantaşı'nın ünlü restoranı Grissini'de sosyetenin tanınmış isimlerinden Güler Yiğit zehirlendi (Bu teşhisi ben değil, doktorlar koydu.) ve bir gün hastanede kaldı, serum takıldı. Nedeni kum midyeli spagetti! Restorancıların dikkatine! Eğer aldığınız kum midyenize güvenmiyorsanız, bu ürünü kullandığınız yemekleri mönülerinize koymayın, ya da hemen çıkartın!
|