|
|
|
|
Pazarları özel gün
Laz Dürümcü'nün mönüsündeki bir diğer yenilik ise balık çorbası. Müşterilerin talebiyle balık çorbası yapmaya başladıklarını söyleyen Emine Teyze, çorbada kırlangıç balığını kullanıyor. Pazar günlerini Karadeniz mutfağına ayıran restoranda o gün mısır ekmeği, fasulye turşusu gibi lezzetler de yer alıyor. Hamsi Nazik Hamsi iskenderden sonra yeni bir arayışa giren Emine Teyze ve ailesi Karadeniz ve Güneydoğu mutfağını buluşturmaya devam ediyor. Ve Ali Nazik'i hamsiye uyarlamaya hazırlanıyor. Yani, ilk denemeleri oldukça beğeni toplayan hamsili Ali Nazik yakında hamsi nazik ya da hamsi kibar adıyla mönüde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Kaya ailesi ise Laz Dürümcü olarak adım attıkları restorancılık dünyasında adeta bir hamsi holding olarak yola devam ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|