Türkiye'de karışık unları evde kullanım için paketleyen ilk ve tek firma şu anda Söke Un. Şirket, 2005 yılının Kasım ayından beri üretim yapıyor. 1 kilogramlık paketlerde satışa çıkan unların üretim kapasitesi ise günde 5 bin adedi buluyor. Özellikle çalışan bayanların daha çok rağbet ettiği söylenen ürünün mayası da paketle birlikte satılıyor. Ekmeği pişirmek içinse sadece su eklemek ve ekmek makinesini çalıştırmak yeterli oluyor. Karışım unları, ABD ve Avrupa'da yaygın olarak kullanılıyor. Dış pazarlara açılmayı hedefleyen Söke Un da, Kuzey Kıbrıs'a ihracata başladı. Yunanistan ve Almanya gibi ülkelerle de ihracat görüşmelerini sürdüren şirket yetkilileri, Türkiye'den ithal edilmek istenmesinin nedeni olarak da karışım unların farklı bir damak tadına hitap etmesini gösteriyor.