Zencefil köklerini soyun. Kırmızıbiberi uzunlamasına ikiye bölerek çekirdeklerini çıkartın. Sarımsakları ince ince kıyın. Ananası küçük küçük doğrayın. Bir tencerede tereyağını eritin. Kırmızıbiber, sarımsak ve zencefil köklerini ekleyerek hafifçe kavurun. Sebze suyunu da ekleyerek ağzı açık olarak 15 dakika orta ateşte pişirin. Kişniş yapraklarını koparıp iri doğrayın. Lahana turşusu ile tüm malzemeyi iyice karıştırdıktan sonra servis yapın.
172 kalori/porsiyon * 50 gr. taze zencefil kökü * 1 adet kırmızı biber * 4 diş sarımsak * 300 gr. ananas (konserve) * 40 gr. tereyağı * 500 gr. lahana (haşlanmış) * 3 çorba kaşığı tozşeker * 2 su bardağı sebze suyu * 4-5 dal kişniş