Mantı Festivali başlıyor
Çırağan Kempinski Oteli, 2-10 Ekim tarihleri arasında 'Ravioli', yani 'Mantı Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Ünlü şef Fabrice Canelle'in 'Ravioli Festivali' boyunca hazırlayacağı yemekler, Gazebo Restoran'da sunulacak. Festivalde, deniz mahsüllü ravioli, Çin usulü tavuklu ravioli, Japon usulü buharda pişirilmiş sebzeli ravioli gibi değişik mantı çeşitleri hazırlanacak. Farklı tatlar denemek isteyenler, ananas ve hindistancevizli ravioli ile çikolatalı ravioli'yi kaçırmamalı. Lobi restoranı Gazebo'da her gün sabah 08:00'den gece saat 24.00'e kadar hafif yiyecekler ve içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz. Akşam üstü 15:00-18:00 saatlerinde ise Gazebo'da çay saati sizleri bekliyor. Rezervasyon için tel: (0212) 326 46 46/ 7235
|