|
|
|
|
Ton balıklı dip
(4-6 kişilik) 2 kutu konserve tonbalığı 1 adet küçük kuru soğan 2-3 adet küçük salatalık turşusu 4 yemek kaşığı mayonez 1 tatlı kaşığı hardal, 1/2 limonun suyu 1 tatlı kaşığı karışık baharat (çeşni) Kraker ya da kızarmış ekmek
-BİR kabın içine ton balıklarını, yağını süzerek koyun ve çatalla iyice parçalayın. Soğanı ve salatalık turşularını minik minik doğradıktan sonra bunları tonbalığının üzerine ekleyin ve çatalla karıştırmaya devam edin. Mayonez, hardal ve limon suyunu da ekledikten sonra, çatalla kıvamlı bir hale gelene kadar karıştırın. İstediğiniz kadar çeşni ekleyin. Daha sonra bir kaba koyup yanında kraker ya da kızarmış ekmeklerle servis edin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|