kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
  » Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Gökyüzündeki ikram yere iniyor
Gökyüzündeki ikram yere iniyor
Kısa...kısa...kısa...

Gökyüzündeki ikram yere iniyor

USAŞ havalimanlarında işlettiği restoran ve cafeleri büyük alışveriş merkezleri ve sahil beldelerine taşımaya hazırlanıyor
Türkiye'de havayolu ikram sektörünün yüzde 76'sını elinde bulunduran Uçaklara Servis A.Ş. (USAŞ), havalimanlarında işlettiği restoran ve cafeleri büyük alışveriş merkezleri ve sahil beldelerine taşımaya hazırlanıyor. Franchise sistemi ve kendi oluşturduğu restoran konsepti ile 9 havalimanında 60'a yakın restoran ve kafe işleten USAŞ, bu yaz Antalya Lara Plajı'nda Laila tarzı bir mekan oluşturacak. Merkez Transport Dergisi'nin bu ayki sayısında, USAŞ Murahhas Müdürü ve CEO'su Mohamed Hammam'ın havalimanı restoranları, catering pazarının geleceği, Türk Hava Yolları ile ilişkileri ve 2004'ten beklentileri üzerine dikkat çeken görüşleri yer alıyor.

Hammam, Antalya Lara Plajı'nda bir eğlence merkezi açmayı planladıklarını, bu yaz yürürlüğe girecek proje kapsamında Lara'daki 11 plajın üçünde restoran işletmeciliğine hazırlandıklarını kaydetti. Büyük alışveriş merkezlerinde de restoran açmayı planladıklarını bildiren Hammam, "Günümüzde oteller dahi yemek işini dışarıya outsource etmeye başladılar. Onlara da hizmet vermeyi düşünebiliriz ama kısa vadede değil" diye konuştu. İç hatlardaki haraketliliğin yepyeni hizmet noktalarının ve terminallerin oluşumuna yol açtığına dikkat çeken Hammam, bu yıl Antalya ve Dalaman gibi yeni açılacak terminallerde de restoran açma çabasında olacaklarını söyledi.

Yerli ve yabancı havayollarına 500'ün üzerinde mönü sunan USAŞ'ın hijyenik mutfaklarında yılın 365 günü 24 saat havayollarının istediği özel yemekler hazırlanıyor. Hazırlanan bu yemeklerin 16.5 milyon adedi uçaklarda, 5 milyonu ise havalimanlarındaki restoranlarda tüketiliyor. Şirket hizmet kalitesini geliştirmek adına yaklaşık 45 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi. Transport sektörün nabzını tutan haberleriyle dikkat çekiyor.
DİĞER İYİ YAŞA HABERLERİ
 Bitkisel proteinleri tercih edin
 Havuz mevsiminden önce aşı
 Genleri değişmiş gıdalar bütün dünyayı korkutuyor
 Tercihiniz doğal yağlar olsun
 Anne sütü kalp krizi riskini azaltıyor
 Ruhunuzu ve vücudunuzu yenileyin
 Büronuzu spor salonu yapın
 Floransa'da otel yarışı
 Kırlaşan saçlara bitkisel boya
 Çok uluslu bir takım
 Tiklerden de kurtarıyor
 Kekemelik kabus değil
 Egzersizle güç kazanın
 Kalp ve kanserden ölümler tarih olacak
 Tıptaki yeni tedavi yöntemleri
 İbn-i Sina'dan günümüze tıp
 Karizma yetse Kadir İnanır antrenör olurdu
 Özal ve Sabancı hep başroldeydi
 Raylardaki beş yıldızlı otel
    Aktüel Pazar Yazarlar
    Güncel
    Hobi
    Röportaj
    Gurme
  » İyi Yaşa
Bu Bayhanca bir albüm, ne pop ne arabesk
Bu Bayhanca bir albüm, ne pop ne arabesk
Hayatımıza bir yarışmayla giriverdi. Kimileri onu çok sevdi ama...
Caddeleri boşaltın, Harleyciler geliyor
Dünyanın dört bir yanından yaklaşık bin Harleyci 21-23 Mayıs...
Polisler kalpten ölüyor
Son 4 ayda 7 polis memurunu kalp krizinden kaybeden, kendisi de kalp...
Yiyeceklerin genlerini ellemeyin!
Çoğumuz genleri değiştirilmiş organizmaların ucube yaratıkların dünyaya...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.