|
![](/i/1_pix_gri.gif) |
|
![](/i/1_pix_trans.gif) |
En çok tercih edilen fıstıklı baklava
Baklavanın en iyi muhafaza koşulları oda sıcaklığında tutulması ve buzdolabına konmaması. Eğer baklava soğuk bir ortamda ise hafifçe teflon tavada ısıtarak yenmesini, böylelikle daha lezzetli olacağını belirten Murat Bozanoğlu, "İyi bir baklava ağza alındığında üst kabuğu çiğnenmeden ağızda erir" diyor. Müşterilerin en çok tercih ettiği baklava ise fıstıklı baklava.
Hacı Bozan Oğulları'nda baklavaların kilo fiyatları şöyle:
* Cevizli baklava:.....................12 milyon lira
* Fındıklı baklava: ....................10 milyon lira
* Fıstıklı baklava:......................14 milyon lira
* Havuç dilimli baklava:...........15 milyon lira
* Şöbiyet: ................................15 milyon lira
* Tulumba tatlısı:.......................6 milyon lira
|
|
|
|
|
![](/i/1_pix_trans.gif) |
|
![](/i/1_pix_gri.gif) |
|