kapat
19.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bodrum'dan son transfer

Geçen yaz Bodrum ahalisini delice eğlendiren "Ginger", İstanbul'a taşındı. Boğaza nazır yemek yiyip, alt kattaki kulüpte sabaha kadar dans edebilirsiniz
Ara sırada olsa "Sana dün bir tepeden baktım Aziz İstanbul" diyen Yahya Kemal'i kıskandığınız oluyor mu? İstanbul'un üzerinize üzerinize geldiğini düşünüyor musunuz? O halde yükseklere çıkıp keyifli bir yemek yemenizi öneririz. Balmumcu'nun yeni mekanı Ginger'da kendinizi Boğaziçi köprüsünün üzerindeymiş gibi hissetmeniz mümkün. Hele bir de günbatımına denk gelirseniz, keyfinize kimseler değmesin. Gelelim Ginger'ın içine... Üst katta geniş pencereli 50 kişilik ferah bir salon bulunuyor. Alt katı ise 250 kişi kapasiteli bir kulüp olarak kullanılıyor. Ama asıl güzellik yazın ortaya çıkacak. Çünkü şu sıralar Ginger'ın bahçesi ve terası yaza hazırlanıyor. Bahçe 700 kişiyi aynı anda eğlendirebiliyor. Eskiden Garden 74 ismiyle hizmet veren mekanı Kemal Kurçer ve Ayşem Van işletiyor. Kurçer'i bizler Biber, Mackha, Havana gibi işletmelerin yaratıcısı olarak tanıyoruz. Yemek ve dans aynı çatı altında, ama ayrı katlarda müşterisine sunuluyor.

ÖĞLE YEMEĞİ
Kemal Kurçer ve Ayşem Van'ın anlattığına göre Ginger, popüler olmak "Kısa sürede parsayı toplayıp, kaçmak" için açılmış bir mekan değil. Çorbalardan başlarsak mısır sevenler için mısır çorbası on numara. Baharatlı bonfile, ıspanaklı ördek ve kuzu yahniyi et sevenlere öneririz. Makarnacılara ise beğendili penne farklı bir alternatif. Öğle yemeğinden başlayarak haftanın yedi günü servis veren Ginger'ın kulüp mönüsü sabaha kadar sürüyor. "İyi hoş da, ne kadar?" diyenlere sıra geldi. Başlangıç, ana yemek ve tatlı dahil ortalama 25 milyon lira ödeniyor. İçki ile fiyat 50 milyona kadar yükselebilir. Tüm yerli içkiler 5 milyon, Scotch viskiler ise 7 milyon lira. Adres: Bestekar Şevki Bey Sokak. No: 74 Balmumcu, Tel: (0212) 274 20 45.

Sibel ARNA



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır