kapat
16.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Hoşgeldin Batigol

Müthiş çalışan biyonik adam Batista nefis bir golle taraftara kendini tanıttı. Ümit farkı ikiye çıkardı. 26'da Orhan Ak atıldı. Ayew, Körfez'i ümitlendirdi. Durmak bilmeyen Batista, Cihan'ın kendi kalesine golünü de hazırladı. Şov yapan Cimbom, sahanın diğer yıldızları Berkant ve Perez ile Körfez'i 5'ledi
Galatasaray, maç eksiğiyle Beşiktaş'a kaptırdığı liderliği almak için çıkmıştı sahaya... 7. dakikada Arif soldan gole gidecekti. Baki Tuncay Akkın'ın kaldırdığı bayrağa Ali Aydın da uydu, ama pozisyon ofsayt değildi. 9'da Ümit Cihan'dan kaptığı topla ceza alanına girdi. Ortasına Arif'ten önce Timko ayak koydu. Sergen'in yokluğuna Kocaelispor'un presi eklenince oyununu bir türlü oturtamıyordu G.Saray.

19. dakikada Cihan'ın sağda Ümit'i çekip indirerek sarı kart gördüğü faulde, atışı Hasan kullandı. Defansın çıkardığı topa Arif yayın önünde füzeyi çaktı. Üst direkten dönen topa Ümit Karan zor durumda vurdu. Üstten aut. 20'de Hasan'ın pasıyla solda buluşan Batista, topu öyle aldı ki, Hasan Yiğit'i ekarte etti. Bir çalım da Timko'ya bastı. Şutu Metin Mert ile kapadığı direk arasından filelere gitti: 1-0.

Direkten filelere
24'te Berkant'ın kafayla aşırtma pasında Ümit, Timko'dan topu mükemmel çaldı; bekletmeden kaleye şutladı. Üst direğin içiyle öpüşen top ağlarla kucaklaştı: 2-0.

İki dakika sonra Ümit Karan'dan topu kurtaran Orhan Ak'ın Ümit'e attığı dirseği yardımcı Baki Tuncay Akkın yakaladı. Bayrağıyla uyardığı Ali Aydın da kırmızı kartını çıkardı.

29. dakikada Hasan Yiğit'in ortasında Serdar bariz ofsayttaydı. Bize, golü atan Ayew de ofsayt gibi göründü. Ganalı'nın vuruşu ofsayt tartışmaları arasında filelere gitti: 2-1.

Cimbom şov yaptı
31'de Hasan'ın pasında Arif kaleci Metin'i de geçti. Ortaya çıkarsa Ümit veya Berkant topla içeri girecekti. Ama o vurmayı denedi; aut. 43'te Berkant'ın pasıyla sağdan ceza alanına giren biyonik adam Batista sıfıra sokulurken sert kesti. Arif'e gelmeden araya giren Cihan'ın vuruşu kendi ağlarına gitti: 3-1.

52. dakikada solda gelişen atakta Ümit Karan-Ergün paslaşmaları sonrası Berkant, Perez'i sağdan nefis kaçırdı. Fransız, ceza alanına sokulup tekrar Berkant'a çıkardı. Genç futbolcu Nuri ile ikili mücadelesinde ayakta kalıp topu uzak köşeye gönderdi: 4-1.

Bundan sonra sahada bir futbol gösterisi vardı: 56'da Batista 30 metreden bazuka gibi çaktı. Metin üstüne gelen topu güç kontrol etti. 57'de tribünleri ayağa kaldıran bu kez Berkant'tı. Engin ve Nuri'yi birbirine vurdurup kurtulduğu pozisyonda füzesi üstten auta çıktı. 61'de Perez'in topuk pası da gol kadar güzeldi.

Perez bu golü haketti
73'te Ergün, 78'de Hasan'ın gollük şutları sonuç vermedi. Sahanın yıldızlarından Perez 82'de sağda topla buluştu. Bu bölgenin savunucusu Ömer'i üzerine çekti, Berkant ile yaptığı verkaçla önünü boşaltıp ceza alanına girdi ve sol ayağıyla topu tavana yapıştırdı: 5-1. 89'da Nuri'nin frikiğini nefis çıkaran Mondragon, "Çorbada benim de tuzum var" dedi ve Cimbom sadece liderliği geri almakla kalmadı, "Ligin en çok gol atan takımı da benim" dedi.

Levent TÜZEMEN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır