kapat
16.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Unicaja-Arçelik
Voleybolda Erkekler Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Arçelik, bu akşam saat 21.00'de deplasmanda İspanya Şampiyonu Unicaja Almeria ile karşı karşıya gelecek. Aynı kupadaki diğer temsilcimiz İstanbul BŞ Belediye ise Haldun Alagaş Spor Salonu'nda saat 19.00'daki maçta Rusya'nın Luzhniki takımını konuk edecek. Bayanlarda ise Eczacıbaşı Hırvatistan'ın Kasteli takımıyla karşılaşacak. Eczacıbaşı Spor Salonu'ndaki maç saat 17.00'de başlayacak. Bu kupada V.Güneş Sigorta da, saat 21.00'de Slovenya'nın B.Maribor takımı ile deplasmanda oynayacak.

Efes-Wroclaw
Basketbolda Erkekler Avrupa ligi A Grubu'nda Efes Pilsen bugün, Polonya'nın I.S.Wroclaw takımıyla karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 19.30'dafbaşlayacak. Bayanlar Avrupa Ligi'nde de BOTAŞ, Adana'da saat 18.30'da İtalyan G.Como'yu ağırlayacak. Saporta Kupası'nda Türk Telekom, Portekiz'de P.Telekom ile saat 23.00'te karşılaşacak. Koraç'ta ise Beşiktaş, S.Seba Salonu'nda saat 19.00'da Raanana (İsrail), B.Kolej de Macaristan'da 18.00'de A.Paks ile karşı karşıya gelecekler.

14 Dev Adam
22. Avrupa Şampiyonası yarı final grup elemelerinde Hollanda ve Litvanya ile karşılaşacak olan A Milli Basketbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. Başantrenör Aydın Örs tarafından belirlenen 14 kişilik aday kadroya Darüşşafakalı Hakan Köseoğlu ilk kez çağrıldı. Diğer oyuncular da şöyle: Kerem Tunçeri, Ömer, Arda, Kaya, Mehmetf(Efes),fTutku, Harun, Haluk, Asım, Kerem Gönlüm (Ülker), Hakan (Darüşşafaka), Mirsad (CSKA), İbrahim (Panathinaikos), Hüseyin (M.TelfAviv).fMilliler Cumartesi günü toplanacak.

Bushi seferberliği
Antalyaspor kampını tamamlayarak Trabzon'a dönen ve buradaki çalışmalarına dün başlayan Trabzonspor'da Bushi'nin sakatlığı sürüyor. Kulüp doktoru Ahmet Çağlar, sol kasığında sertleşmefolanfyeni transfer Bushi'nin Beşiktaş'a karşı oynayıp oynamayacağının maç günü bellifolacağınıfsöyledi. Trabzon bugün çift idman yapacak. Bu arada yönetim Eduardo'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Gözden çıkarılan diğer yabancı Perulu Salazar'ın durumu ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Shaq'a ağır ceza
Chicago Bulls maçında çıkan kavgada rakip oyuncu Brad Miller'a yumruk atan Shaquille O'Neal'a 3 maç ve 15 bin dolar para cezası verildi. Ayrıca Bullslu Oakley'e 2fmaç,f10fbin dolar, Miller'a daf1fmaç,f7 bin 500 dolar para cezası verildi. NBA'de dün KobefBryant'ın 56fsayıylafkariyerinin en yüksekfskoruna eriştiği maçta Lakers, Grizzlies'i 120-81 yendi.fDiğer sonuçlar da şöyle: Nets-Spurs: 99-97, Magic-Mavericks: 113-87,fJazz-Nuggets: 106-97, Warriors-Heat: 79-85.

Daçka dağıldı
Basketbolda, Avrupa Saporta Kupası B Grubu'nda mücadele eden Darüşşafaka, İspanya'nın Adecco Estudiantes takımına 86-76 yenilerek 8. maçında 7. yenilgisini aldı. İlk periyot 21-21 sona erdi. İkinci periyotta pota altında etkili olan konuk ekip, Alfonso Reyes`in basketleriyle ilk yarıyı 43-35 önde kapadı. İyi oyununu sürdüren Adecco Estudiantes, maçı 86-76 kazandı..

6 erteleme maçı
Futbolda bugün 6 erteleme karşılaşması var: İkinci Lig A Kategorisi: 13.00 Ç.Dardanel-Aydınspor, Üçüncü Lig: 13.30 ESKİ-Niğde, Keçiören-Karaman, Kilimli Bld.-K.Elektrik, Aksaray-Silifke, Edirne-Lüleburgaz.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır