kapat
16.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Vay Anna'sını!

Avustralya Açık'ta erkeklerde 1 numara Hewitt, İspanyol Martin'e boyun eğerken gönüllerin 1 numarası Kournikova, Henin'den set bile alamadı
Avustralya'da Lleyton Hewitt şoku. 2002'ye dünyanın 1 numarası olarak giren ve Avustralya Açık'ın 1 numaralı seribaşı olan Hewitt, ilk turda İspanyol Martin'e 3-1 yenildi. Böylece Avustralya Açık'ta tarihte ilk kez 1 numaralı seribaşı ilk turda elenmiş oldu. 2 hafta önce geçirdiği suçiçeği nedeniyle fiziksel olarak hazır olamayan Hewitt, ilk seti 6-1 aldı ama 1-6, 4-6 ve 6-7'lik setlerle rakibine boyun eğdi.

Maçtan sonra rakibinin tie-break sırasında aldığı doktor molasına kızan Hewitt, hakemi suçlarken Martin, "Her şey kurallara göre yapıldı. Hewitt bahane aramasın" dedi.

Sampras ezdi geçti
Avustralya Açık'ta ilk 3 seribaşı çeşitli nedenlerle imha olurken Grand Slam canavarı 8 numaralı seribaşı Pete Sampras, Finli Jarkko Nieminen'e set dahi vermedi ve 2001'in kötü anılarını sileceğinin sinyallerini verdi. Safin, Roddick, Federer ve Moya da tur atlayan diğer favorilerdi.

Capriati zorlanmadı
Bayanlarda geçen yılın şampiyonu ve 1 numaralı seribaşı ABD'li Capriati, Hırvat Talaja karşısında 62 dakikada 6-4 ve 6-1'lik sonuçlarla galip geldi. Clijsters, Mauresmo, Shaughnessy, Dementieva ve Martinez, tur atlayan diğer isimler oldular. Kortların güzellik sembolü Anna Kournikova, ilk turda talihsiz biçimde 6 numaralı seribaşı Belçikalı Justine Henin ile eşleşmişti. Maç da beklendiği gibi geçti. 20 yaşındaki Henin, Anna Kournikova'yı 6-2 ve 7-5 ile zorlanmadan geçmesini bildi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır