kapat
22.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
  Ramazan'da balık bereketi
Avlanma sezonunun başlangıcıyla birlikte yaşanan balık bolluğu Ramazan ayında da sürüyor. Et almaya gücü yetmeyenler, dibe vuran fiyatlar sayesinde iftar sofralarını balıkla zenginleştiriyor. Özellikle çinekopta geçen yıllara göre büyük bir artış olduğuna dikkati çeken balıkçılar, "Bolluğun bir süre daha devam edeceğini sanıyoruz" diyor.
Tüm Metin

  Arabalı vapurda can pazarı
Dünyanın en tehlikeli su yolu olarak gösterilen ve çok sayıda kazanın meydana geldiği Boğaz'da dün arabalı vapurda meydana gelen dümen kilitlenmesi nedeniyle facianın eşiğinden dönüldü... Sabah saat 10.30'da 100 yolcu ve 20 araçla Harem'den Sirkeci'ye hareket eden Gayrettepe Feribotu'nun bacasında gaz sıkışması sonucu şiddetli bir patlama meydana geldi.
Tüm Metin

  İstanbul turu
Karayollarındaki trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni projeleri hayata geçiren Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü, geçen yıl temellerini attığı Bebek ve Emirgan iskelelerini Cumartesi günü törenle hizmete sokacak.
Tüm Metin

  Rami'de damping
Rami'de satılan tüm ürünlerin piyasa koşullarına göre yıl boyunca daha ucuz olduğunu ifade eden Gıda Toptancıları Derneği Başkanı Günay Kotil, "Ramazan'da halkımızın biraz nefes alması için normal piyasaya göre yüzde 30 ile 40 arasında fiyat idirimi yaptık.
Tüm Metin

  İstanbullular uyarıyor
İstinye SSK Dispanseri'nde muayene için randevu almak imkansız. 15 gündür arıyorum telefon hep aynı cevabı veriyor. "Randevumuz doldu, yarın arayın." Bu eziyeti çekmek istemiyoruz.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır