kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Türkan Şoray, yönetmenlik yaptığı dönem herkesin kendisini eleştirdiğini tek Yılmaz Güney'in destek olduğunu söyledi.

Beyin olarak farklı yerdeyim şimdi daha iyi film yaparım

14.04.2009
Türk Sineması'nın 'Sultan'ı Türkan Şoray, yönetmenlik yaptığı filmlerle ilgili bir itirafta bulundu: Yeniden film yapsam sanırım daha başarılı olurum. Çünkü değiştim..
atv'deki 'Dünya Bir Oyun Sahnesi' isimli programa konuk olan Türkan Şoray, yönetmenliğini yaptığı 'Dönüş', 'Azap', 'Bodrum Hakimi' ve 'Yılanı Öldürseler'le ilgili konuştu. Aradan geçen yıllarla birlikte değiştiğini söyleyen Şoray, "Şimdi film yaparsam sanıyorum çok daha başarılı olurum. Çünkü gerek beyin gerekse düşünce olarak çok farklı bir yerdeyim" diye konuştu.

TÜRKAN ŞORAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

YILMAZ DESTEKLEDİ
Bir dönem yönetmenlik yapmasına bazı çevrelerin tepki gösterdiğini de anlatan Şoray, Moskova ve Belçika'dan ödüller alan 'Dönüş' filmine gelen eleştirilere üzülmediğini de belirterek, "Çok büyük bir iş yaptım ve çok beğenildi. Bana karşı o sözleri söyleyenler de utandılar" diye konuştu. Sinemanın önemli isimlerinden Yılmaz Güney'in, kendisine yapılan tüm eleştirilere rağmen kendisini çok desteklediğini de söyleyen Şoray, "Bana haberler yolladı 'Bacım ben senin başaracağından eminim. Göreceksin bak' diye bana moral verdi" dedi.

MÜJDE VERDİ!
Öte yandan Şoray, Şener Şen ile oynadığı ve unutulmayanlar arasına giren 'İkinci Bahar' dizisindeki gibi orta yaş ve üstü aşkını anlatan pek hikaye olmamasından yakındı ve "Bu kadar yıldır sinemanın içindeyim, çok güzel filmler yapmak istiyorum. Anlatacağım çok şey var. Önümüzdeki yıl bir filmin yönetmenliğini yapmak ve bir filmde de oynamak istiyorum" diye konuştu.