kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Lopez, ikiz bebek doğurmasına rağmen kısa sürede forma girdi.

Mutlu bir evliliği devam ettirmek kolay değil!

14.04.2009
Ünlü şarkıcı Marc Anthony ile evliliğinde sorunlar yaşadığı söylenen Jennifer Lopez, evliliğinin yolunda gittiğini söylüyor ve ekliyor: Yürütmek için çok çaba sarf ediyoruz..
Jennifer Lopez, Marc Anthony'e rastlayana kadar aşk hayatında aradığı mutluluğu bulamamıştı. Anthony ile tanıştıktan sonra "Aşk hayatında aradığım ruh eşimi buldum" diyen ünlü şarkıcı, evliliğini ikiz bebekleri Max ve Emme'nin doğumuyla taçlandırdı. Bir yaşındaki bebekleriyle birlikte hem iş hem de özel hayatını dengeleyen Lopez'in son haftalarda eşiyle sorunlar yaşadığı iddia ediliyor. Amerikan magazin basınında çıkan haberlerde, güzel yıldızın eşiyle boşanma noktasına geldikleri söyleniyor. Kimileri Marc Anthony'nin Lopez'in başarılarını kıskandığını söylüyor, kimileri de aralarına başka bir kadının girdiğini... Evlilikleri ile ilgili çıkan bu haberlerden sonra konuşmayan Lopez, suskunluğunu In Touch dergisine bozdu. İşte Lopez'in samimi itirafları:

JENNIFER LOPEZ-MARC ANTHONY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Bence iyi bir evliliğin temelinde en az sevgi kadar iyi anlaşmak da önemli. Biz Marc'la çok iyi arkadaşız, dışarı çıktığımızda başkalarıyla gezmek yerine birbirimizle olmayı tercih ediyoruz.

DENGEYİ YAKALADIK
* Herkes gibi bizim de anlaşamadığımız noktalar oluyor. Biz bu durumlarda şöyle bir yöntem izliyoruz; eğer ben sinirliysem Marc alttan alıyor. Marc sinirliyse de ben. Her ikimizde birbirimizin sevmediği huyları değiştirmeye çalışıyoruz.
* Evliliğimizde zaman zaman sorunlar yaşadığımız doğru ama boşanma noktasına hiç gelmedik, çıkan haberler doğru değil. Biz evliliğimizi yürütmek istiyoruz çünkü birbirimizi çok seviyoruz ve bu nedenle elimizden geleni yapıyoruz. Mutlu bir evliliğe sahip olmak hiç kolay değil.
*
Marc da, ben de birbirimiz için ideal eş olmaya çalışıyoruz.

ÖNCELİKLER DEĞİŞTİ
* Marc gerçekten harika bir baba. O olmasaydı ikizleri büyütmekte çok zorlanırdım, bebeklerin sorumluluğunu her zaman paylaşıyoruz.
* Gecenin bir yarısı bazen Marc'ın uyanması istiyorum ve o bebeklerle ilgileniyor. Bugüne kadar bir kez olsun 'hayır' demedi.
* Bebeklerin doğumundan sonra iyi bir baba olduğu için Marc'a saygım daha da çok arttı.
* Bebeklerle birlikte hayata bakış açımız ve önceliklerimiz kesinlikle çok değişti.
* Yeniden anne olmaya çok sıcak bakıyorum. Bir insanı yetiştirirken aldığınız zevk ve mutluluk başka hiçbir şeyde yok.
Haberin fotoğrafları