kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Plaza otoparkında cinayet

CİHAN
Giriş Saati : 15.04.2009 08:40
Güncelleme : 15.04.2009 23:43
Yeni Haber
Şişli'deki bir plazanın otoparkında bir kişi silahla vurularak öldürüldü...
Şişli'deki bir plazanın otoparkında bir kişi silahla vurularak öldürüldü. Cinayeti işleyen zanlılar olay yerinden kaçtı. Cinayetin alacak verecek yüzünden işlendiği iddia ediliyor. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Esentepe Mahallesi Atom Sokak Harmancı GİZ Plaza'nın otoparkında meydana geldi. İddiaya göre, plazada oto kiralama işi yapan Ahmet Alparslan (39), ofisinden çıkıp aracına binmek için otoparka yöneldi. Bu sırada Alparslan'ın yanına yaklaşan iki kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında silahını kullanan şahıslar Alparslan'a iki el ateş etti. Alparslan olay yerinde yaşamını yitirirken, kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi, araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı. Silah seslerini duyan plazanın özel güvenlik görevlileri, olay yerine geldiğinde Alparslan'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine gelen cinayet büro amirliği ekipleri ceset üzerinde ve olayın meydana geldiği otoparkta incelemelerde bulundu. Cinayeti işleyen zanlıların kaçtığı aracın plakasını tespit eden polisler, görgü tanıklarının da ifadesine başvurdu. Yapılan incelemelerin ardından Alparslan'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Ortaköy'de de bir kafe'si bulunduğu öğrenilen Alparslan'ın alacak verecek yüzünden öldürüldüğü iddia edildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.