kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Güneş, Bebek'te piyasayı canlandırdı

MUSTAFA DERYAHAN
10.04.2009
Havaların ısınmasını fırsat bilen ünlü isimler Bebek sahiline akın etti. Kimileri uzun yürüyüşler yaparken, kimileri de deniz kenarında bulunan restoranlarda yemek yemeyi tercih etti..
Eda Taşpınar
Cemiyet hayatının İkoncan lakaplı ismi Eda Taşpınar yeğeni ile Bebek'te bir restoranda yemek yedi. Kendine has tarzıyla hep göz önünde olmayı seven Taşpınar, şık kıyafetleriyle dikkat çekti.

Mehmet Akif Alakurt-Kıvanç Tatlıtuğ
Mankenlikten oyunculuğa geçen Mehmet Akif Alakurt ile Kıvanç Tatlıtuğ, Bebek'te yemek yedi. Genç bir kadınla aynı masada oturan iki başarılı oyuncu, yanlış anlaşılmamak için yanlarındaki genç kadınla çok iyi arkadaş olduklarını dile getirdi.

Derin Mermerci
Derin Mermerci, Kitchenette'de yeğenleri ile yemek yedi. Ablaları Yosun Reza ve Tansa Ekşioğlu'nun çocukları ile vakit geçiren Mermerci, Bir an önce evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum" dedi.

Sinem Bayer
Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Sinem Bayer bir arkadaşı ile birlikte yemek yemek için Bebek sahilini seçti. Arkadaşı ile yemek yedikten sonra aracına doğru giden Sinem Bayer'in giydiği ayakkabılar dikkat çekti.

Nurgül Yeşilçay-Cem Özer
Bebek semtinde yaşayan Nurgül Yeşilçay-Cem Özer çifti havaların ısınmasıyla yine sahilde görüntülendi. Nurgül Yeşilçay, eşiyle kahvaltı ettikten sonra evlerine giderken motosiklet üstünde objektiflere yakalandı. Yeşilçay, evinde bir saat kadar zaman geçirdikten sonra tekrar Bebek Kahve'ye geri döndü.

Sinem Güven
Evlendikten sonra mankenliği bırakan ve bir de çocuk sahibi olan Sinem Güven Ersönmez, Bebek sahilinde bir bayan arkadaşı ile yemek için buluştu. Düzgün vücudu ile beğeni toplayan Sinem Güven, spor şıklığı ile de dikkat çekti.

Şebnem Dönmez
Oyuncu ve sunucu Şebnem Dönmez, işlerinin yoğunluğuna rağmen bir fırsatını bulup soluğu Bebek sahilinde aldı.
Haberin fotoğrafları