kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Çağla Şikel Altuğ ve Emre Altuğ'un reklam filmini Metin Arolat yönetti.

Seksi bakarken ördek gibi yürüdüm

İlker GEZİCİ
10.04.2009
Geçen yaz evlenen Emre Altuğ ve Çağla Şikel çifti reklam filmi için ilk kez birlikte kamera karşısına geçti. Altuğ çiftinin iki yıl boyunca oynayacakları Clear şampuan reklamının ilk gösterimi önceki gün Ortaköy'deki düzenlenen bir basın toplantısıyla yapıldı. Toplantıya el ele gelen Altuğ çifti, kendilerine daha önce birçok kez reklam filmi teklifi geldiğini ancak kabul etmediklerini belirtip, bu reklam filmini kabul etme sebeplerini şöyle açıkladı: "Biz sürekli göz önünde olduğumuz için oynayacağımız reklamın bizi takip eden, örnek alan insanları yanıltmaması gerekir diye düşündük. Güvenilir bulduğumuz ve bizim de kullandığımız bir ürün olmasına dikkat ettiğimiz için bu reklamda oynamayı kabul ettik."

Çağla'nın bakım odası
Daha önce İlhan Mansız'la çalışan firma yetkilileri, Clear'ın bu yılki reklam yıldızları için cesur ve güzel bir çift aradıklarını ve bunu en iyi temsil eden, Çağla Şikel ve Emre Altuğ ile çalışmaya karar verdiklerini belirtti. Çekimleri Metin Arolat tarafından iki günde gerçekleştirilen reklam filminde Çağla Şikel, bir yere gitmeye hazırlanan ve saçlarıyla dikkat çeken seksi bir kadını canlandırdı. "Çekimlerde bir yandan seksi bakabilmek bir yandan da ördek gibi yürümek hiç kolay olmadı. Buna rağmen Emre bana hayranlıkla bakmayı beceremedi" diyen Şikel, saçlarına çok özen gösterdiğini belirtirken Altuğ'un "Çağla'nın evde saç bakım odası var" sözleri şaşırttı.

Sen ve uzuvların
Çağla Şikel'le ilk karşılaştıklarında saçlarından çok etkilendiğini söyleyen Altuğ, "Etkileyiciliğin içinde saçlarının büyük payı var. Çağla'ya duygusal anlamda birçok söz yazdım. Şimdi de saçlarına bir şarkı yazdım" dedi. Bu sürpriz karşısında şaşıran Şikel, şarkının adını sorunca Altuğ, "Sen ve Uzuvların" diye esprili bir yanıt verdi. "Hiç Çağla Hanım'ın saçını yıkadınız mı?" sorusu karşısında şaşıran Altuğ, "Hayır" yanıtını verirken, "Şikel, ben kendim zor yıkıyorum, o nasıl yıkasın. Gerçi ben onunkini bir kere yıkamıştım" dedi.