kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Sağlıklı toplum için sağlıklı sosyete!

Ali Şen'in oğlu Adnan Şen'in eşi Begüm Şen, Caba Kozmetik adıyla bir şirket kurup hayatına girmişti. Yurtdışından kozmetik ürünleri getirip başta sosyetedeki arkadaşları olmak üzere kadınları güzelleştirmeye soyunan Begüm Hanım, son zamanlarda sağlık konusunu da el attı. Ancak kadın sağlığı konusundaki faaliyetlerinin işle bir ilgisi yok; Begüm Hanım bunu tamamen sosyal sorumluluk duygusuyla yapıyor. 'Kadın Sağlığı Gönüllüleri'nden olan Begüm Şen 'Sağlıklı Toplum İçin Sağlıklı Kadınlar' kampanyası dahilinde söyleşiler organize ediyor. Begüm Hanım, arkadaşı Gülşah Alkoçlar ile birlikte hafta içinde dördüncü söyleşiyi organize etti.

UZMANLARDAN ÖNEMLİ BİLGİLER
İstinye Park'ta, Bej Restaurant'taki söyleşinin konusu 'Hormonlar ve Cildimiz'di. Dermatolog Doç. Dr. Nahide Onsun ve Jinekolog Prof. Dr. Engin Oral, hormonlar ve cilt konusunda önemli bilgiler verdi. Elitlerin büyük ilgi gösterdiği söyleşide Şebnem Çapa, Reyhan Çiftçi, Siren Ertan Çarmıklı, Nil Bentürk, Ebru Şallı, Tuğba Erbil gibi sağlığına ve bakımına düşkün kadınları görünce açıkçası şaşırdım. Çünkü hepsinin hormonlar konusunda olmasa bile- cilt bakımı hakkında yeterince bilgiye sahip olduklarını düşünüyorum. Herhalde söyleşiyi düzenleyen arkadaşları, Begüm Şen ve Neslişah Alkoçlar'ı yalnız bırakmak istemediler!!!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın