kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Sosyetenin garajında servet yatıyor!

10.04.2009
Sosyetenin ünlü isimleri ekonomik krize 'gram' aldırmıyor, pahalı oyuncaklara yatırım yapıyor! Lamborghini'den Porche'ye kadar birbirinden lüks arabaların durduğu garajları, otomobil galerisi gibi!..
Süreyya Yalçın: Türkiye'nin Paris Hilton'uolarak ünlenen SüreyyaYalçın, geçen yaz, JamesBond'un 'Casino Royale'filminde kullandığı AstonMartin marka sporotomobilden aldı. Fiyatı tam 500 bin euro.

Levent Penso: Michael Schumacher'in tasarladığı Ferrari 430 Scuderia'ya sahip olan dokuz Türk'ten biri de Levent Penso. Ünlü işadamı, geçen mart ayından bu yana 391 bin euroluk lüks otomobiliyle geziyor.

Ali Ağaoğlu:
Ünlü müteahhit, geçen yıl tanesi 740 bin eurodan, oğluna ve kendine birer Bentley aldı. 420 bin euroluk bir de Lamborghini'si olan Ağaoğlu, 2 milyon TL'ye de Rolls Royce siparişi verdi.

Murat Kadıoğlu: Adı, Şebnem Schaffer'la aşk dedikodularına karışan Murat Kadıoğlu, siyah bir Lamborghini kullanıyor. Bu otomobilin 'sıfır'ı 360 bin euroya satılıyor, 200 bin euroya ikinci el bulmak mümkün.

Zeki Tanyeri: Ünlü işadamı altı aydır efsane F1 pilotu Schumacher tarafından tasarlanan Ferrari 430 Scuderia kullanıyor. Türkiye'de bu otomobilden sadece dokuz tane var. Tanyeri 391 bin euroluk otomobili banka kredisiyle almış!

Mehmet Germiyanlıgil: Sahibi olduğu 'altivi.com' adlı internet sitesi aracılığıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen Germiyanlıgil de, Porcheseverlerden! Germiyanlıgil, 215 bin euro yani 486 bin TL verip 2009 model Porsche 911 Carrera 4S aldı.

Erdal Acar: Ünlü işadamının tüm arabaları soyadından ötürü 34 ACR... plakalı. Garajında Ferrari 360 (fiyatı yaklaşık 100 bin euro), Volkswagen Phaeton, Porsche 911, Porsche Cayenne S ve BMW X5 var.

Alican Ulusoy: Genç işadamının her birinin değeri 80 bin euro olan iki tane Ferrari 355'i var, ikisinin de plakası 34 ACU ...

Metin Fadıllıoğlu: Geçen yıl 800 milyar liraya Ferrari 612 Scaglietti alan Fadıllıoğlu, Türkiye'de sadece altı kişide olan otomobil için tam altı ay sıra bekledi.
Haberin fotoğrafları