kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Soldan Sağa: Gökhan Kutlu, Tuğçe Güder, Delal Külek, İlknur Soydaş, Kerem Alışık, Ceren Balta, Tamay Kılıç, Esmer Akan, Rüzgar Aksoy

Oyuncular da eğitim alıyor!

30.03.2009
Daha önce hiç oyunculuk eğitimi almamış yeni yüzlerin yanı sıra, İlknur Soydaş, Tuğçe Güder, Rüzgar Aksoy, Tamay Kılıç gibi bir kaç dizide oynamış hatta oynamaya devam eden kameraya alışık kişiler de kendilerini geliştirmek adına SAKM'de eğitim alıyorlar. İlknur Soydaş: Halen 'Cam Kırıkları' dizisinde görev alan Soydaş, "16 senedir bu işin içindeyim. O zamanlar işi uygulamalı olarak öğrendim, şimdi de teoriğini öğreniyorum. Burada eğitim alarak kendime yatırım yapıyorum. Benim eğitim aldığımı duyan setteki deneyimli tiyatrocu büyüklerim bana daha farklı gözle bakıyorlar ve beni takdir ediyorlar bu da bana mutluluk veriyor" diye konuştu. Rüzgar Aksoy: 'Adanalı' dizisinde oynayan Rüzgar Aksoy, "Hocalarımız bizim dertlerimizi kendi dertleri gibi görüp bize yol gösteriyorlar. Onların bu samimiyetini görerek daha da çalışma isteğiyle doluyoruz. Oyunculuk adına keşfedeceğim çok şey var. Kendimi ve ruhumu geliştirmeye çalışıyorum" diyor.

Ten rengim engel
Tamay Kılıç: Bir TV kanalında sinema programı sunan Tamay Kılıç ise, "Son olarak 'Cennetin Çocukları' dizisinde oynadım. Öncesinde 'Menekşeyle Halil' de rol almıştım. Oyunculuğumu ve diksiyonumu daha iyi hale getirmek için eğitim almaya devam ediyorum. Dublaj eksiğimi gidermeye çalışıyorum" dedi. Tuğçe Güder: Tuğçe Güder, 'Kız Babası' dizisi ve 'G.O.R.A' filmindeki küçük rolünden sonra oyunculuğun üstüne gitmeye karar verdiğini söyledi. Daha önce Ayla Algan'dan da ders aldığını ifade eden siyahi manken, ten renginden dolayı her dizide yer alamadığını ancak sinema ve tiyatro projelerinde yer almayı çok istediğini şöyle anlattı: "Benim yapabileceğim işler çok sınırlı. Siyahi renk dünyada avantaj ama burada dezavantaj. Ben bunu avantaja çevirmeye çalışıyorum."