kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Bu haftaki Beyaz Show'da Beyazıt Öztürk ve Zuhal Olcay Kolbastı oynadı. İkilinin kıvrak hareketleri alkış topladı.

Peluş ile Fifty Cent İlhan'a ilham oldu

Özlem ESMERGÜL
30.03.2009
Mayısta çekilecek 'Varoş Prens' isimli sinema filminde 'Rapçi Tahsin' olmaya hazırlanan İlhan Mansız'ın rolü için Fifty Cent ile Cem Yılmaz'ın Peluş karakterinden esinlenildi..
İlhan Mansız, yeni filmi için rapçi olacak! Yönetmenliğini Merih Aktaş'ın yaptığı 'Varoş Prens' isimli filmde İlhan Mansız'ın canlandıracağı rol için iki ilginç karakterden esinlenildi. Biri dünyaca ünlü rap yıldızı Fifty Cent diğeri ise Cem Yılmaz'ın ünlü reklam kahramanı Peluş... Fifty Cent'in karizmasıyla Peluş'un küstahlığından esinlenilerek yaratılan karakterin adı ise 'Rapçi Tahsin'.

FİFTY CENT FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İLHAN MANSIZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

OKAN BAYÜLGEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Her şey hazır
Okan Bayülgen'in sanat yönetmenliğiyle 15 kişilik moda grubu, Tahsin karakteri için iki aydır çalışıyor. Mansız için şimdiden Fifty Cent'in kürkünün aynısı diktiriliyor, kullandığı kolye ve küpe gibi aksesuvarlar da moda ekibi tarafından hazırlanıyor. İlhan Mansız'dan yepyeni bir halk kahramanı yaratacak olan yapımcı Mehmet Soyarslan, çekimlerine mayıs ayında başlanacak filmin sürprizlerini ise şimdilik saklı tutuyor. Filmin yönetmeni Merih Aktaş da proje yer alacak olan ama son anda çekilen rapçi Ceza'nın yerine Almanya'dan ünlü bir rap yıldızı getirileceğini söylüyor.

Şarkı yazdı
Senaryosunu Furkan Eren'in yazdığı filmde seslendirilen bütün şarkılar senaristin imzasını taşıyor. Ancak bir şarkı var ki, onu İlhan Mansız filmde aşık olduğu kızı oynayan Zeynep Beşerler için yazdı. Mansız'ın şarkısı 'Hüzünlü Rap' adını taşıyor.
Haberin fotoğrafları