kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

TRT şorta takarsa ben de TRT'ye takarım!

Metin Arolat çekmiş, Hadise kıvırmış... Olmuş mu? Valla da olmuş, billa da olmuş. İzleyenin gözü şenleniyor, Hadise'nin dansları, kılıkları pek hoşa gidiyor. Ama birden ne oluyor? Hadise patlıyor! TRT Hadise'nin şortuna takmış, klibi beğenmemiş haberleri çıkıyor. Şimdi gerçekten TRT Hadise'nin şortuna taktıysa, bendeniz de bilmem kaçıncı kere TRT'ye takarım. Adama demezler mi "Yahu sen Leman Sam'ı seçmedin ki, Eurovision'a, Hadise'yi seçtin. Kız pop yıldızı, kız şortunu da giyer, bacağını da açar, göbeğini de..."

CUK OTURMUŞ
Hadise'nin menajeri açıklama yapıyor: "Üç versiyon yaptık, henüz TRT birini seçmedi" diye... Klibin yönetmeni açıklama yapıyor: "Hadise klibi çok beğendi, izleyince gözleri doldu" diye... TRT açıklama yapıyor: "Sorun Hadise'nin şortu değil, klibi beğenmedik" diye... Sizce de bu işte bir iş yok mu sevgili okur? Bence var. Eee TRT ile çalışmak ne zaman oldu ki kolay? Menajer ortalığı yumuşatmaya, TRT ile arayı bozmamaya çalışıyor. TRT, 'şort polemiği'nden kaçıyor. Belli ki yönetmen de şaşkın, Hadise'nin gözyaşlarıyla izlediği klibin niçin beğenilmediğini anlayamıyor. Valla açıkçası ben de pek anlayamıyorum. Klip gayet güzel, gayet seksi, gayet de şarkıya cuk oturmuş, beğenilmeyecek hiçbir yanı yok! Üstelik böyle gizli kapaklı bir projede ekibin onaylamadığı bir klip niçin internete verilsin ki? Yok yok... Benim burnuma TRT ve şort hadisesi kokusu geliyor, başka da bir şey gelmiyor. Bakalım işin içinden nasıl çıkacaklar?


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın