kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Helal sana Manolya Onur

Valla gözüm yok ama sözüm çok. Fıstık gibi bir kadın, maşallah Ken gibi adam (Hani Barbie'nin manitası). 2009'da en çok bu çift konuşulur mu, konuşulur. Manolya Onur ve sevgilisi Can Bozok. Oh be! Nihayet, bu kez işler tersine... Hep koca koca adamlar çıtır pıtır kızları kapacak, yanlarına katacak, kasım kasılacak değiller ya. Kadın 40'ını geçince yalnızlığa ya da kocası tarafından boynuzlanmaya mahkum olacak, kenarda duracak değil ya. Helal olsun Manolya Onur'a.

KADINLARI KIŞKIRTACAK
Bizim kızların hepsinin fotoğrafları görür görmez dibi düştü valla. Can Bozok'u görünce can gidiyor, canımız gidiyor. Adamda yok yok! Kimi kadın inci gibi dişlere bayılır, Can'da diş en inci. Kimi kadın ahenkle dans eden saçlara... En ahenkle dans eden saçlar onda. Kimi kadın yeşil gözlere... En yeşili onda. Kimi kadın kusursuz bir yüz, bir vücut arar erkekte. En kusursuzu, en taş gibisi onda... Fakat her kadın ona aşık bir erkeğe, özellikle de diğer kadınların arzusunu kışkırtacak bir erkeğe tavdır. Bu da fazlasıyla onda. Eminim, bugünlerde Manolya Onur'u kıskanmayan ne 20'lik, ne 50'lik bir kadın vardır şu alemde... Kendisini ayakta alkışlıyorum. Kuralları tersine döndürdüğü, gözlerini ışıl ışıl ışıldattığı, 'yaş farkı' nedir diye düşünmeden, kasmadan aşkını yaşadığı ve kadınların yüzünü güldürdüğü için. Tüm kadınların bir Can'ı olsun inşallah.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın