kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

'Alnında peçete var' diye uyardılar şarkı sandım!

19.03.2009
Yüksel Aytuğ'un hazırlayıp sunduğu 'Medyatik' programının bu haftaki konukları Ali Poyrazoğlu, Nilgün Belgün ve Zafer Ergin oldu. Ünlü oyuncular birbirinden ilginç açıklamalar yaptı..
Kanaltürk'de yayınlanan Yüksel Aytuğ'un sunduğu 'Medyatik' programında bu haftanın konuklarından Nilgün Belgün için yaşgünü pastası kesildi. Ali Poyrazoğlu ve Zafer Ergin'in de konuk olduğu Medyatik'te ilginç açıklamalar yapıldı.

NİLGÜN BELGÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Poyrazoğlu: Oy verilmeli
* 'İyi Günde Kötü Günde' oyununda istedik ki, seyirci de oyunun bir parçası olsun. Sevgi ve nefretin iç içe geçmişliğini anlayıp, kendi ilişkilerine uzaktan bakabilsin. Ayrılıklar aslında iki kişilik beceriksizliklerdir. Seyirci oyunu izledikten sonra bir zihin yolculuğuna çıkıyor, ilişkisine dışarıdan bakıp objektif kararlar alıyor.
* Henüz film yapmamış olsa da, Tolga Çevik'in yaptığı komediyi çok beğeniyorum. Sinemada mizah alanındaki komedi dilini kullanan birçok insan varken, sadece iki kişinin yaptığı işlerin dikkate alınması adil değil.
* 35 yıldır perdeyi indirmedim diye üzülenler var. Zaten tiyatro ticaret değildir, para da kaybedilebilir. Ben sadece tiyatrocu değilim. 20 yıldır büyük holdinglerle ve kurumsal şirketlerle ortak akıl faaliyetleri yürütüyorum. Tiyatro işletmeyi profesyonellere bıraktım, ben sanatla uğraşıyorum.
* Herkes seçimlerde oy vermeli; bu bir sivil toplum hareketi. Geçen seçimde 2.5 milyon insan oy vermemiş. Amacımız, ülkemizi ancak sorumluluklarımızın bilincinde olarak ileriye götürebiliriz düsturundan hareketle herkesi bu oluşuma çağırmak.

Belgün: Evde Nilgün'üm
* İlk eşim Abdullah Şahin'in "Tiyatrocuların evliliği uzun sürmez. Çünkü ev de onlar için bir sahne gibidir" sözlerine katılmıyorum. Bu tiyatrocularla ilgili değil, o Abdullah'a özel bir şey. Evlilik ve oyunculuk ayrı şeyler. Ben oyunumu oynarım, eve Nilgün olarak giderim.
* TV8'deki programımda stüdyoda kulaklık kullanmadığımdan, yönetmenim monitöre yayın esnasında notlar yazıyordu. Peçeteyle alnımı silerken bir parçası yüzüme yapışmış, farkında değilim. Bir ara monitörde "Alnında peçe var" yazısını okudum. Altın Kızlar'ın söyleyeceği şarkının ismi zannedip, "E hadi o zaman şu 'Alnında Peçe Var' şarkısını söyleyin bize" diye anons ettim. Kızlar da şaşırdı. Meğer kartonda beni uyarmak için onu yazmışlar. Gerçekten televizyonlarda yapılmış en absürd gaflardan biriydi.
Haberin fotoğrafları