kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Kriz ev sattırıyor!

19.03.2009
Tüm dünyayı kasıp kavuran ekonomik kriz, Hollywood'u da etkisi altına aldı. Ünlü isimler kriz nedeniyle birbirinden lüks evlerini, gerçek değerlerinin çok daha altında fiyatlara satışa çıkardı..
Angelina Jolie-Brad Pitt
Dünyanın birçok ülkesinde evleri bulunan Hollywood'un gözde çiftlerinden Angelina Jolie ve Brad Pitt, Malibu'da bulunan bu malikanelerini 8 milyon dolara satışa çıkardı. 3 yatak odasının bulunduğu lüks evin bahçesinde geniş bir havuz, tenis kortu ve uzun bambu ağaçları yer alıyor.

ANGELINA JOLIE-BRAD PITT FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Sting
Ünlü şarkıcı Sting, New York'ta Central Park manzaralı bu evini 26 milyon dolara satışa çıkardı. Bu ay başında satışa çıkan ev, 1910 yılında inşa edildi. 5 yatak odası, 4 banyosu bulunun evin içinde asansör de var. Tam 28 camın bulunduğu ev, güneş ışığını her açıdan görebiliyor.

Guy Ritchie
Madonna'nın eski eşi yönetmen Guy Ritchie de Wiltshire'da bulunan bu evini satışa çıkardı. Ritchie, geniş bir ormanın içindeki evi için 15 milyon dolar istiyor.

Nicolas Cage
Ünlü aktör Nicolas Cage'in Bel- Air'deki bu evi, görkemli mimarisiyle evden çok, bir şatoyu andırıyor. 7 yatak odalı ve 9 banyolu ev, 20 milyon dolara satışa sunuldu.

NICOLAS CAGE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Eva Longoria-Tony Parker
Desperate Housewives dizisinin yıldızı Eva Longoria ve basketbolcu eşi Tony Parker, Teksas'taki bu lüks evlerini şubat ayında satışa çıkardı. Yaklaşık 900 bin dolara satışa çıkan evde Akdeniz mimarisi ön plana çıkıyor.

EVA LONGORIA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları